10 ianuarie 2012

Mioara și Andrei - două suflete pereche


E o noapte de iarnă tristă. Vântul șuieră ușor pe la geamuri, penetrând lin termopanele prost reglate de Nelu.

Ochii lui fixează tavanul și gândurile îi aleargă precum caii sălbatici fugăriți de muncitorii de la abatorul din sat. Din când în când se scarpină între picioare. Părul pubian netuns de 3 luni a început să i se lase pe crac și să se agațe în chiloții îngălbeniți de vreme.

Deranjată de cotul lui Andrei care execută mișcări verticale în contratimp cu degetele mâinii, Mioara se trezește:

- De ce nu dormi?, îl întreabă ea cu ochii lipiți de somn.

- Mă gândeam... așa... la problemele pe care le-am avut, încercă el să dezbată subiectul ce-l frământa de ceva timp.

- Hai, lasă că or trece ele. Culcă-te!

- Da, dar știi... Nu poți trăi la infinit cu gândul că sexul anal dintre noi nu va mai fi posibil. Totuși, nu te-a obligat nimeni să îți înfigi mopul în funduleț, pisicel!

- Păi, da, Andrei. Dar nu tu ești cel care mi-a zis că nu poate să o bage toată pentru că nu e gaura destul de mare? Pentru tine și dragostea eternă dintre noi am făcut asta!

O liniște mormântală se lăsă între cei doi. Andrei rămase îngândurat și nu-și putea scoate din minte imaginea Mioarei, plină de sânge pe gresia din baie. Știa că nu poate să adoarmă pentru că visul acela va reveni iar și iar și iar...„Ne pare nespus de rău, dar iubita dumneavoastră are multiple fisuri anale. Va trebui operată de urgență.”

„Nu veți putea întreține raporturi sexuale anale cu Mioara, cel puțin 5 ani de acum încolo.”


Complet devastat de cuvintele ce-i reveneau în minte de fiecare dată când degetul său arătător desena cercuri pe rozeta Mioarei, își găsea alinarea în propriul fund. Mioara, iubindu-l enorm, îi făcea pe plac și îndesa în curul lui Andrei câte 1 deget pe rând și apoi toată laba piciorului. Clipe de extaz se consumau între cei doi, acolo, în garsoniera confort II unde au lăsat un himen pe coșul de rufe din balcon.

Dimineața când se trezeau, Mioara mergea să se bărbierească în timp ce Andrei făcea de mâncare. Andrei nu se simțea foarte bine. Era tocmai ziua în care îi venise și sânii îl dureau din ce în ce mai tare.

Un comentariu: