15 decembrie 2011

Ne-am săturat de...

Ipocrizie... Caracteristica principală a celei mai de căcat nații - românii.


Oligofreni care se afișează în mass-media povestindu-ne cum cântă ei din pasiune pentru muzică. Cum provin ei dintr-o familie săracă, dar care a iubit întotdeauna muzica și care a făcut-o întodeauna cu pasiune. Ipocriții ăștia îți cer mii de euro dacă îi chemi să îți cânte la nuntă/botez/pomană/îmnormântare/slobozeală. Labă!


Țăranii care se mută la capitală și după 20-30 de ani de trăit acolo au rămas cu aceleași gesturi și devieri comportamentale ca atunci când ieșeau la păscut cu vaca pe miriște și fluierau țărăncile de pe uliță la fel cum fluieră ciobanii oile.


Divele care nu știu să se radă la pizdă și vin la mare cu ratonul la purtător dar fac topless ca să se vadă macromoleculele implantate în țâțele lor bășite.


Cocalarii cu lanțuri la gât de grosimea celor folosite la macarale, suflate cu aur de 12 carate, cu ceasuri de 100.000 euro la mână, cumpărate cu 200 de lei din piață.


Curve publice care sug pula și se fut în cur mai des decât se spală pe dinți, care plătesc fotografi de mâna a 15-a ca să apară și ele în ziare cu care nici la cur nu te poți șterge din cauza calității proaste (hârtie+conținut), dar care pozează în femei realizate, tocmai pentru că au convins un fotbalist analfabet să le fută.


Ochelari supradimensionați care sunt la modă pentru că imbecilii îi numesc vintage doar pentru că cretinele care îi poartă nu au pus destul moloz pe fățău sau au tras linii kilometrice cu o noapte în urmă și n-ar vrea să li se vadă muianele bășite care nu fac altceva decât să ți-o scoale invers.


Muistele care îți sug pula dacă deții o mașină de care ele nu au auzit decât în filme și care pișă ochii a 2-a zi când află că nu au gaură nepenetrată de șofer și cei 20 de prieteni ai săi plus un sifilis la promoție. Bonus!


Analfabeții care zic ”life” în loc de ”live”, ”lezbiancă”, ”căci” sau ”gen” de 10 ori pe minut, ”aberez”, care nu știu să folosească ”datorită” și ”din cauza”, care uită de ”pe” înaintea lui ”care”.


Analfabeții care scriu ”frumoas-o”, ”spune-ți” (ex. ”spune-ți și voi ceva”), care folosesc prescurtări fără sens - cv, cf, bn, care vor să pară dăjtepți și scriu ”poop” (eng. căcat).


Dacă vă regăsiți în oricare din cele înșirate mai sus, sugeți pula!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu