28 decembrie 2011

Lumea pe invers

Ca orice geniu în devenire, în timp ce mă căcam am avut o revelaţie. Mii de gânduri îmi răvăşeau neuronul, mai ales după ce am plâns o oră întreagă când am aflat că Justin Bibăr al României şi-a luat-o în scrot. Pardon, că n-are. În vagin. Sau când am aflat cât de dezamăgiţi sunt unii români de organizarea paştelui în biserici. Deh, nu e peste tot ca la Bamboo!

Goagle aniversa la un moment dat nuş' câţi ani de la naşterea unuia care n-a avut altceva mai bun de făcut în toată viaţa lui decât să clasifice, deseneze, studieze păsările Americii. La ce folos? Nu e nimeni interesat din ce specie de macac sunt făcute feliile de carne de la KaFeCe ori Burgăr Ching şi nici de cine i se cacă pe pervaz.

Oricum, nu asta era ideea! Mă uitam la muia ăstuia şi îmi veni mie un gând... La ce făţău are, ar putea câştiga cu succes un post de fototapet la Bote în echipă.

Da' v-aţi gândit vreodată ce ar fi dacă pe vremea aia era trendy să fii curlandist? Poate că fututul femeii era privit ca o perversiune sexuală inadmisibilă, interzisă prin lege şi care dăunează grav sănătăţii tale şi celor din cur jur, aşa cum dăunează azi băutul de cantităţi absolut necontrolate de alcool, consumul de sare, zahăr şi grăsimi - chestii care nu dăunau până acu’ câţiva ani.

Şi uite aşa cum se penetrau între ei, care mai de care mai pletos, ondulat şi blond, se trezi unu' care se săturase de atâta împins noroi în curte încât se gândi să-şi bage pula-n ea de lege şi să facă ceva unic, extrem şi al dracu' de obscen şi pervers: să fută o femeie!

Încet-încet treaba scăpă de sub control şi aşa apărurăm noi  ăştia de acu'. Adepţii rozetei încă au mai rezistat în paralel cu the new-age adică ăia care futeau femei. Neavând cum să combată această industrie subterană, deja adoptată de mult prea mulţi locuitori ai planetei, au abrogat legea anti-pizdă.

Ca şi în ziua de azi, au existat grupuri izolate care practicau vechile obiceiuri. Altfel cum vă explicaţi că locuitorii ţării în formă de peşte sunt rezultatul adunării Traian+Decebal(=LOVE)? Sau că numele oraşelor au fost interpretate greşit, în scrierea originală, criptată RSA 1024biţi (de aici şi interpretarea greşită), făcându-se referire la modul de adresare dintre adepţii rozetei: Bă, cur! Eşti?, Cur de Cal, Pulo, eşti?, Floci am, O radem, Băi, coi, Şi-n aia? etc. Astfel de erori grave de interpretare au făcut ca lumea noastră, de azi, să fie posibilă. Luaţi-o voi cum vreţi!

Astfel, în ziua de azi putem observa destul de uşor indivizii ce îşi au rădăcinile în vechiul popor şi cei care le au în underground-iştii rebeli. Enumăr aici doar câteva exemple de adepţi ai stilului vechi: Elton John, George Michael, (The artist Formerly Known As) Prince, Bote, Bendeac, Brenciu, Florin Moldovan, Zara.

Dacă ai ajuns aici căutând vreunul din numele enumerate anterior, eşti la fel de curlandist ca stalker-ul de păsări de pe Goagle.

Probabil că adevărul este undeva la mijloc, după cum spune chiar Horaţiu Mălăele.

Până la clarificarea istoriei, bucuraţi-vă de ea şi ea de voi, dar folosiţi prezervativul. Nu se ştie ce adept al stilului vechi poate ieşi din voi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu