20 noiembrie 2011

Unde au dispărut roșcatele?

De aproximativ 2 ore stau și mă uit la un perete alb. Prietenii mă întreabă dacă peretele se mișcă sau dacă am fumat sau am băut ceva - răspunsul e nu...

Peretele nu prezintă niciun punct de reper pentru mine ci doar un mod de a mă concentra, poate pare retardat, dar în timpul ăsta mă gândesc la o simplă chestie... unde spanac au dispărut roșcatele???

Azi, în București, vezi doar brunete și blonde (fosta prietenă îmi spunea că nu fac diferența între  brunete, șatene și alte invenții femeiești - în ochii bărbaților șatenele și brunetele sunt la fel - brunete!).

Unde dracu' au dispărut roșcatele? Pentru mine, un metrosexual (deseori mă apucă nevoia să fac sex în Supermarketul Metro), la modul cel mai sincer - blondele și brunetele mă agasează; am avut destul de multe cât să mă plictisească prezența lor. Mi se par simple. Și banale...

Dar o roșcată? Pun pariu pe o ladă de bere că vreo 60-70% din voi (vorbesc de bărbați sau de femeile lesbience - conform statisticilor, blogul ăsta are aproximativ 10% vizualizări din partea acestora) sunt în căutare disperată după o roșcată focoasă!

Merg prin cluburi, roșcate „focoase” - ioc!, merg pe stradă, roșcate „focoase” - ioc! Unde naibii s-au dus toate? Nu mai e la modă sau ce dumnezeu? Sunt convins că mulți bărbați sunt terminați după o fată roșcată, creață și simpatică... poa' să fie și ușor grasă (dumnezeu știe că unor bărbați le plac și femeile grase).

Dracu' - unor bărbați le plac femeile... numai roșcate să fie!

Ale naibii roșcate! Au dispărut!

„N-am găsit niciun mesaj în niciun fel de sticlă. Cred că nu există, dar prietenii îmi zic: «insistă!»”

Paraziții

3 comentarii:

  1. nu mai sunt roșcate tocmai pentru că e cererea mică. oferta s-a adaptat cerințelor societății :)

    RăspundețiȘtergere