20 noiembrie 2011

Scrisoare de intenție

Aici, #peblog,  avem zilnic vreo 10 vizitatori, toți prinși de chestii lumești - sex, futai, perversiuni anale, tot tacâmul! Totuși, ne luptăm, noi cei din staff, să vă oferim soluții la problemele voastre de căcat. Poate vârsta, poate incapacitatea de a menține o relație, poate mentalitatea de baltă, poate impotența - toate vă fac să reveniti la noi #peblog pentru a avea idei noi despre viață sau cum să v-o remediați.

Noi vă scoatem din turkish delight (cum spune englezul... noi, pe românește spunem că vă scoatem din rahat).

Din punctul nostru de vedere, nu există niciun delight în viața asta de căcat din România. Nici măcar Turkish.

La noi, viața e de căcat (nu de rahat), miliția (nu poliția) te bate pentru că nu ai bani (să le dai șpagă) iar bloggerii din A-list te dau la o parte pentru că ești „Vasile” (un termen de-al lor pentru „de căcat”).

Noi, ca blog, ne propunem un singur lucru: să ne punem experiența în valoare pentru a vă ajuta pe voi (cititori simpatici căzuți în groapa cu rahat) să știți să înotați... Știm că în România de azi, cu A-Lister-ii de azi, cu Miliția de azi e imposibil să nu cazi în groapa plină de căcat... Noi te ajutăm să ajungi la liman... să înoți prin căcat și să ajungi la mal...

Te mai ajutăm la o chestie - să nu te îneci „ca țiganul ROMul la mal”!  Noi încercăm să nu te lăsăm să îți moară la intrare (sau la ieșire)! Avem ceva experiență astfel încât să îți spunem de ce trebuie să te ferești și de ce nu. Aici, #peblog, te învățăm cum să faci (sau să nu faci) sex (nu pentru că noi am ști foarte bine, ci doar pentru că știm la perfecție!). Doar pentru tine. Tot aici îți spunem cum e să îți apreciezi femeia/barbatul (sau nu).

Te avertizăm că, în cazul în care nu îți apreciezi bărbatul, noi te apreciem! Poți să ne contactezi astfel încât să te apreciem în mod repetat, astfel încât să fii satisfacută la maxim (doar din punct de vedere sexual, dar și sentimental - alte satisfacții aici noi nu oferim). Pentru mai multe detalii, acceptăm doar poză nud la adresa noastră de contact. Vă asigurăm satisfacție multiplă, garantată!

Toate ca toate, astfel încât lucrurile să fie clare: noi îmbunătățim viața românilor care ne citesc, oferim favoruri sexuale (iar când spunem „favoruri”. nu exagerăm!) femeilor/fetelor iar băieților/bărbaților - sfaturi să își satisfacă partenerele cum se cuvine...

La sfârșit, bucifal.ro e doar o soluție pentru a ieși din CĂCAT! Sau RAHAT... depinde ce post TV urmăriți...

La urma urmei: rahat în română e turkish delight în engleză.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu