21 noiembrie 2011

Despre futelniță, curvăsăraie și femeile din ziua de azi (partea I)

Iubesc femeile! Absolut pe toate - frumoase, urâte, inteligente, proaste, grase, slabe - toate au ceva interesant... Nu știu exact ce, dar îl au pe acel „vino-ncoa'” despre care vorbeau doar Eminescu și Creangă.

Eminescu și Creangă #FAIL! Amândoi au avut probleme sentimentale, unul mai mult ca celelălt. Amândoi au iubit, de câteva ori, aceeași femeie și de cele mai multe ori a ieșit cu scântei.

Noi, bărbații, suntem niște proști. suntem la mâna lor - a femeilor, fie că recunoaștem sau nu. Ne joacă pe degete așa cum mă joc eu pe XBOX360 sau pe PS3. Ele nu simt nimic (de cele mai multe ori) - iar când eu spun asta spun doar sentimental - fizic sunt în extaz. Fosta mea prietenă mi-a spus că s-a „combinat” cu mine doar pentru că cea mai bună prietenă a ei i-a transmis că „o am mare”. Am avut-o „mare” timp de 8 ani. Financiar vorbind, situația de acum 8 ani nu se compară cu cea de azi.

Suntem în secolul XX și ceva. Femeile din ziua de azi discută despre lungimea pulii. Sunt dispuse să se implice într-o relație de lungă durată doar pentru asta, dar ajung să renunțe la lungimea ștromeleagului pentru divergențe sociale (fosta viitoare mamă soacră apreciază ajutorul total, dar doar dintr-o direcție, mai exact dinspre direcția purtătorului de ștromeleag). Poate sunt eu mai prost. Deh... sunt născut în Moldova, poate sunt de modă veche pentru că sunt născut cu zeci de ani în urmă, totuși...

Femeile din ziua de azi sunt disperate după pulă. O fac conștient, fără niciun fel de regret. Am impresia - contrară tuturor filmelor sau ideilor din anii '60-'90 - poate și 2000 - că am intrat într-o nouă eră - Era Femeilor Ușoare.

Dintre cele (în jur de... - ca să mă dau și eu rotund - deși am depășit de mult numărul...) 14 femei/fete cu care am făcut chestia aia dezgustătoare numită sex, toate au fost atrase de un singur lucru: de sex. Când sexul a devenit o chestie monotonă, repetitivă, ne-am despărțit sau am fost părăsit.

Femeile din ziua de azi au putere maximă asupra bărbatului, îl strunesc din absolut toate punctele de vedere pentru că bărbatul zilei de azi investește sentimente într-o relație, pe când femeia zilei de azi caută doar câștiguri: financiare, sociale, sexuale, orice-uale. Câștig să fie! (Vacanța Mare, pe vremuri, spuneau într-un sketch: „Ce doriți? Și de ce ați sunat?”. „Casă, masă, mașină și dacă se poate și un salariu mai mare!”).

Azi sunt semi-singur pentru că am impresia că femeile din România caută doar o ieșire din criza financiară (cum căutăm toți, de altfel), dar ele o fac conștient și poate de cele mai multe ori reușesc.

„Semi-singur” pentru că există destul de multe care sunt satisfăcute financiar, dar nu sexual și aici intervin eu! Nu știu cât va mai dura situația asta, deja la peste 30 de ani mă uit la cuplurile cu copii și îmi doresc și eu ceva similar... Dar atât timp cât va dura (poate până când voi găsi un suflet pereche), probabil mă voi lupta până la sfârșit cu aceleși ideologii feminine...

Azi fut. Mâine fut. Poimâine cine știe? Femeile din ziua de azi sunt la fel ca cele din ziua de ieri (ieri - anii '90, ieri - anii 2000, ieri - azi).

2 comentarii:

  1. Intr-o masura ai dreptate. In alta mai sunt si femei care se implica sentimental. Eu zic ce am nimerit eu.
    Nu te contrazic. Parerea mea e ca depinde de ce imagine "iti proiectezi". Adica tu te gandesti la ceea ce ai scris, aia atragi. EU atrag la ce ma gandesc eu. Nu ma gandesc neaparat la ce am scris. Imi trec toate tipurile de ganduri prin cap.

    RăspundețiȘtergere
  2. Culmea e ca pe langa sex, materialismul incepe sa se vada de la varste fragede: 16, 17 ani. Bine, sunt si multe proaste pe care le poti gauri doar daca le iei un shake.

    RăspundețiȘtergere