02 iunie 2011

Nom de dieu

Un studiu efectuat de niște cercetători (cu siguranță americani) spune despre cum poți avea avantaje în viață, pentru tine și odraslele matale.

Și uite-așa cică numele e relevant pentru cum te judecă lumea din cur jur. Acu', dacă privim înapoi în istorie, vom observa faptul că sunt oameni ce au câștigat enorm de pe urma numelui pe care îl poartă, unii chiar cu mândrie.

Ca atare, Muia Marcel - din județul Timiș - a fost ales din primul tur de scrutin ca primar al Chevereșului Mare. Un real succes! Tu ești cu Muia? Dacă da, atunci strigă tare: Hai cu Muia! Susțin Muia!

Despre Ciocan de la miliție nu putem spune mai multe decât că a avut un real succes. Se știe destul de bine că atunci când o femeie știe ce vrea, ea caută să aibă parte cât mai mult de Ciocan. Femeile erau extaziate după Ciocan. Dacă-l vedeau pe stradă, săreau direct în pe Ciocan.

Atunci când un nume ca Ibacka îți zgârie timpanul, nu faci altceva decât să te gândești la personaje din Mortal Kombat. Un fel de Baraka - monstrul cu dinții din nas până-n bărbie și cu unghiile netăiate de 3 ani.

Așteptăm cu deosebit interes persoane ce poartă nume ca: Flocea, Bucilă, Puțică, Pipi, Slănină, Roadevin, Boubătrîn, Jegu, Buba, Stricatu, Coi, Pizdelea, Curu să ne contacteze și să ne împărtășească din succesul pe care l-au avut datorită numelui pe care îl poartă.

Cu curaj că se poate! Altfel nu apăreați în anuarul statistic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu