15 iunie 2011

Ghid practic de sex în public

Din cele mai străvechi timpuri oamenii s-au gândit la sex. Încă din primele clipe ale vieții sale, omul s-a gândit că e prea singur și trist pe pământ, acolo unde tot și toate sunt la dispoziția sa, unde o arde chilleanu printre copaci, unde poate mânca azi o vită și mâine un mamut.

Și cum niciodată un bine nu vine fără răul asociat și antiteza dintre ele, s-a rugat la zei să îi trimită ceva care să îi permită întrebuințarea și celorlalte organe ale corpului său, organe cu care - până acum - doar nimerea frunze sau pe care și le scăpa în urzici.

Astfel a apărut femeia. Și omul a văzut că e bine. Cum femeia era nedezvoltată, neșcolită și neprihănită, omul s-a decis să o învețe treburile lumești. I-a pus sulița în mână, dar ea și-a făcut bețe de prins părul. A dus-o în pădure să îi explice cum se culeg fructele, dar ea și-a făcut un ceai.

Ajuns la capătul răbdărilor, într-o zi, pe la un 12 fără ceva, omul nostru a simțit mâna fină și subțire, neatinsă de munca de la câmp a femeii sale, pe propriul său organ. Instinctul primar a fost de a-i fute o smetie peste cap. Și i-a futut. Însă ea - femeia - a continuat să se joace cu ștrumeleagul cu cap rozaliu și guler dolofan al omului său.

Omul nostru începu să simtă ceva ce nu mai simțise până atunci. Un fel de furnicătură - nici ca urzicile ce-i făcuseră bășici la cur, nici ca vântul ce-i adia în fiecare seară printre ouțe. Era așa... ca un mușuroi de mii de furnici ce i se plimbau de sus și până jos pe mădularul său, acum devenit mai vârtos decât cele mai necoapte fructe pe care le mâncase el vreodată.

Cu trecerea timpului, omul căpătă îndeletniciri și începu a-i explica femeii tainele frecatului de ștrumeleag. Femeia - umilă și supusă bărbatului ce-i dădu viață - îl ascultă cu atenție și urmă sfaturile omului său întocmai. Ignorând privirile curioase ale faunei ce-i înconjurau, omul și femeia își împărtășeau păreri, plăceri și lichide vâscoase, fără ca nimeni să-i deranjeze.

În zilele noastre, omul modern a fost privat de acest drept dobândit prin naștere și iată cum plăcerile sale, nu foarte ascunse, nu mai pot fi satisfăcute decât în spații închise, ascunse ochilor curioși. De aceea, vă recomand să urmați cu încredere deplină următorii pași pentru desfășurarea în condiții optime a copulației în spații publice, astfel încât satisfacțiile fizice și psihice să fie duse la bun sfârșit.

PASUL 1

Evitați cele câteva zile ale lunii în care femeia, ca vietate blestemată a pământului, elimină necontrolat substanțe colorate prin orice orificiu al corpului său în formă de clepsidră. Pentru rezultate maxime, alegeți momentele alipite acestei perioade, fie ele înainte sau după.

PASUL 2

Alegeți un spațiu public, sub bolta cerească, acolo unde amândoi vă simțiți confortabil. De preferat alei, parcuri, stații de autobuz sau chiar mijloace de transport în comun.

PASUL 3

Orientați-vă cu grijă asupra vestimentației din acea zi. Se recomandă fuste cel mult până la genunchi ori pantalonași pe juma' de bucă pentru ele. În cazuri extreme se poate alege o rochie până la glezne, aceasta favorizând camuflarea totală a omului (pentru cursuri de limbi latine în underground) dar îngreunând procesul de dezvelire a monumentului.

Pentru el este necesară o pereche de pantaloni cu fermoar la prohab, un trening cât mai lălâi sau pantaloni scurți (stil izmene sau pescar). Neapărat fără curea! Se recomandă pantalonii cu șnur sau elastic la brâu pentru accesul rapid al femeii în zonele de interes pentru om.

PASUL 4

În poziție de șezut, omul așează femeia peste el, așa cum stau călăreții, desface prohabul ori separă cracul de picior (după caz) și ridică poalele femei (ori separă cracul de picior) exact atât cât este necesar pentru camuflarea și încorporarea mădularului în peștera muierii.

PASUL 5

Procedați la balans.

PASUL 6

Un aspect foarte important al acestui ghid este încheierea. Din motive ecologice, nu recomandăm risipirea semințelor pe asfalt. De preferat, se vor planta în pământ proaspăt arat, gazon neîngrijit ori pulverizat în aer precum artificiile de Revelion, astfel încât să creați impresia unei fântâni spontane, atrăgând turiștii și copiii, creând o diversiune pentru a vă depărta de locul cu pricina.

În cazuri de urgență (când nu ați putut evita perioada din pasul 1) se poate apela cu deosebită încredere la trecerea pe pilot asistat manual, mâinile femeii nefiind afecate de munca la ogor, fine și plăcute mădularului omului. Finalizarea conform instrucțiunilor din pasul 6.

În speranța unei bune înțelegeri și puneri în practică a prezentului ghid, vă dorim o zi cât mai plăcută și fără risipă!

Un comentariu: