11 mai 2011

O zi din viața lu' Alexutza, zisă Biliboanca

[caption id="attachment_41" align="alignright" width="300" caption="„aici ma pozat cand ma dezbracam.......si ma pregate-am pt a pleka la un botezz”"][/caption]

Alexandra este o fată simplă, de la țară. Familia o alintă Alexutza. Cei apropiați îi zic Cocomârla sau Biliboanca.

A învățat limba română cu greu, într-o cameră întunecată din casa ei de chirpici în care zace trist o sobă de cărămidă, recamierul pe care se văd discret câteva pete proaspete de spermă după vizita lui Cearli de azi-noapte, masa pliabilă pe care și-a așezat frumos fardurile și deodorantele de la Avon, trusa de machiat adusă de vărul Gogu de la Spania și calculatorul cumpărat în rate de la Altex, odată cu recamierul anterior menționat.

Azi e zi mare. Ziua în care Gogu, vărul ei de la Spania, îți botează cel de-al patrulea copil făcut cu a cincea nevastă. S-au gândit la un nume și l-au ales! După îndelungi consultări cu familia și bulibașa din sat, Gogu a decis să îi zică Luygy Hoze Armando. A văzut la Spania un serial mișto cu care se trezea în fiecare dimineață și care l-a impresionat atât de mult încât a venit în țară La Familia lui.Biliboanca scoate cu grijă rochia din dulapul de pe prispă, aruncă pungile cu naftalină din buzunare direct pe recamier și fuge la oglinda din bucătărie, nerăbdătoare! În timp ce își proba rochia, vărul Gogu o imortalizează rapid și pervers pe mica Biliboancă, zicându-i: „Ehe, Alexutza, că mare te-ai făcut! Parcă ieri te țineam în brațe și-ți dădeam să sugi!”. Alexutza zâmbește timid, aducându-și aminte de zilele frumoase petrecute în compania lui Gogu și de penisul lui mare și negru, cam cum e morcovul scos din pământ.

Roșie în obraji, cu ochii în pământ, călcând discret pe o rădașcă îi zise lui Gogu: „da, nene Gogu. Mă făcui mare. Da' parcă tot nu-s așa de mare pe cât ai ai matale!”.

Gogu rânji până la urechi și dădu să se apropie de Biliboanca, însă fu întrerupt de Geazmina, sora acestuia, care îi chemă în curte la botez...

 

[caption id="attachment_44" align="aligncenter" width="300" caption="botezzul"][/caption]

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu