09 mai 2011

Noaptea muzeelor: Bellu


Municipalitatea face un apel la solidaritate către poporul român și îl invită să viziteze muzeele Capitalei, deschise zilnic pentru curioși, doritori și posibili clienți de viitor.

Una din instituțiile participante la acest eveniment este Muzeul Bellu ce și-a deschis larg porțile pentru cei doritori de senzații tari.

Astfel, tinerii cu vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani au dreptul la vizitarea întregului spațiu verde. Drept bonus, acestora li se va asigura cazarea pe o durată de 7 ani în incinta muzeului, în camere răcoroase pe timp de vară și foarte călduroase iarna, în funcție de activitatea desfășurată în decursul vieții, până la cazare.

Cei trecuți de prima tinerețe, cu vârste cuprinse între 35 și 55 de ani vor beneficia de consiliere de urgență pentru a-și alege locul potrivit în acest muzeu, în funcție de necesități. După preferințe, cazarea poate fi oficiată de un preot calificat contra unor sume modice, acestea variind între 600 și 1500 RON.

Pentru cei cu vârste peste 55 de ani li se va asigura, din start, un loc în acest muzeu. Chiar de la prima vizitare vor primi cadou o uniformă pentru ocazii speciale, vor beneficia de o reprezentație artistică susținută de un sobor de preoți, vor primi flori, coroane și jerbe plus o cruce de lemn de brad, personalizată cu nume, data nașterii și data vizitei în muzeu.

Opțional, se pot face abonamente pentru una sau mai multe persoane. Ca urmare, cazarea se poate face în camere cu 1, 2, 3 sau chiar 4 paturi.

Calitatea serviciilor oferite de muzeul Bellu este recomandată de personalități de renume ai plaiurilor mioritice, printre care: Cristi Pațurcă, Adrian Păunescu, bunicul și străbunicul fostului președinte polonez - Lech Kaczynski, Ana Aslan, Eugen Barbu, George Bacovia și mulți alții... Toți aceștia locuiesc de mai bine de 100 de ani în acest muzeu și iată, totodată, încă un motiv pentru a-l vizita: viață veșnică! Solicitați acum un loc și cu ajutorul bunului dumnezeu, veți fi cazat de urgență, fără alte complicații.

Intrarea este gratuită, cazarea se face doar cu buletinul, masa și dansul având loc după funeralii, în spații special amenajate.

Pentru rezervare rapidă, consultați harta muzeului dând clic aici.
Sursa imaginii: aici

Un comentariu:

  1. Mno, sa-mi fac si eu repede, repede o rezervare all inclusive.

    RăspundețiȘtergere