12 mai 2011

Negruța: Viața vecinului după Gălbinuța

Continuare din articolul precedent.

După trista despărțire de Gălbinuța, lumea a acceptat-o cu greu pe noua iubită a vecinului care, absolut indiferent la cele întâmplate, schimbă lenjeria de pat, pregăti casa pentru proaspăt-venita lui iubită și cumpără un set de prezervative cu striații pentru ca ea să fie fericită cu el în pat.

Avea părul negru și foarte lung. Pe ici, pe colo se mai vedeau pete albe de la vârsta înaintată, o zgârietură lângă nas și un picior cu care șchioapătă.

Surprinzător, o știa pe Gălbinuța. Se pare că mergeau împreună prin cartier lăsându-se pradă oricui dorea să le aibă o dată.

Acum, vecinul se preface că nu știe nimic de moartea Gălbinuței. Chiar și Negruța bănuiește ceva, dar nu poate fi sigură. Apariția Negruței tocmai după sărbătorile de paști pare să fi fost calculată din timp, astfel încât vecinul să nu atenteze la viața ei.

Mulți spun că Negruța ar lucra sub acoperire într-un serviciu extern de informații, dar nici această afirmație nu a putut fi probată cu succes, mai ales pentru că și ea se culcă cu frică. Cu frica de a nu fi prinsă în cartier, într-una din serile în care hoinărește singură în căutare de mâncare, ea știe că România nu este locul unde viața ei va mai dura mult.

Știe că viața ei atârnă de un fir de ață. Mai exact de o lege! Legea care prevede eutanasierea câinilor fără stăpân. Și mai știe că atât ea cât și semenii ei au fost răi. Au mușcat lume, au făcut mizerie în scară, dar pentru toate a fost un vecin care să aibă grijă de ea și semenii ei, în ciuda comportamentului lor deviant.

Acum nu le rămâne decât o soluție: să fie eutanasiați rapid și cu blândețe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu