18 mai 2011

Femeia ca vită

Centrul vechi reprezintă un bun profesor în domeniul zootehniei, domeniu reprezentat de prezența feminină ce, surprinzător, este permisă de către stat, atât pe străzi cât și în cluburi! Probabil pentru studiu.


Cu toate astea, unele cluburi sunt de toată jena. Dacă te caci la intrare, cu siguranță nu ai niciun aport la imaginea clubului. În unele cazuri s-ar putea chiar să îi imbunătățești imaginea și să îl faci „cool”.


Marea problemă a acestor cluburi (din categoria „te caci în ea de bodegă”) nu este prezența masculilor cocalari. Ei doar stau într-un colț, muci de beți sau drogați pulă, cântă orăcăie total aiurea niște versuri ce n-au treabă cu ce se aude în boxele chinezești sau vomită șaorma mâncată ieri pe sub mesele deja pătate de paharul de bere vărsat cu câteva minute în urmă, atunci când au vrut să facă pogo pe „Trăiască berea”.


Ci ele! Ele, vitele, cu cât au mai multe kilograme pe carcasă, cu atât își flutură șuncile slinoase prin club, țipă mai tare și flatulează mai zgomotos. Privirea este întotdeauna în direcție opusă vârfului țigării, fruntea-i slinoasă poartă 2 dungi negre, arcuite ce vor a fi sprâncene, îmbrăcămintea, bineînțeles, este cu 2 măsuri mai mică pentru că așa au citit ele în Cosmopulitan despre cum hainele strâmte țin slana la respect. Țin pe dracu! Țin pula într-un colț, moartă de frica a ce s-ar putea întâmpla când tona de grăsime ne-vegetală și foarte cancerigenă se va revărsa peste ea și ale sale testicule.


Bineînțeles că sub braț le șade puturos nesfârșita pată de transpirație alb-gălbuie a cărei formulă chimică ar putea topi ghețarii în doar câteva minute, foarte evidenta flocărime comprimată între slană și tricou ca o bășină puturoasă ce abia așteaptă evacuarea zgomotoasă din curul unui tractorist de 160 de kile la tot atâția centimetri și stratul de spoială pe obrajii ce arată ca un scrot creț. Invidios ar fi fost Manole dacă se năștea în zilele noastre. Ar fi economisit niște Ceresit folosind spoială de la Avon și Oriflame, de la tarabă din Obor. Și ar fi chemat-o Barosana lu' Manole. Și înainte de zidire o plimba lejereanu prin Revenge și Kulturhaus, îi storcea pe gât vreo 5 bureți îmbibați cu absinth, o futea în cur și stătea la zidit de bunăvoie și nesilită de nimeni ca vaca la muls.


Când știi că arăți ca o vită în ajun de tăiere, de ce căcat nu pui mai întâi mâna pe un Bic de 1 leu să razi flocărimea de la cur, de pe țâțe, mâini, fofoloancă, mustața aia care îți șade pe moacă precum ciocolata din reclama aia de căcat de la metrou și eventual, dacă mai taie, să-ți iei gâtul cu ea pentru că nu ai reușit în douăzeci și ceva de ani să înveți că vitele nu plac nimănui?


Dacă vă pute gura a ceapă și usturoi, dacă nu vă încap tricourile S sau M, dacă mersul vă este legănat de slana ca o centură, dacă vă trebuie mai mult de un scaun în RATB, dacă crăpați capacul de plastic când vă căcați, dacă pierdeți des nasturele de la blugi înseamnă că sunteți vite! Nu durdulii, nu rotunjoare, nu pufoase, nu grase! Sunteți niște vite!


Abandonează bascularea polonicului de 10 ori pe zi, anulează-ți abonamentele la Mc și KFC, fă băi de abur, ia-ți bandă de alergat și abuzeaz-o 24 de ore pe zi până când toate hainele vecinelor tale de 15-20 de ani te încap perfect!


Oare crezi tu că între a fute o blondă țâțoasă la 1,75/52 de kile și a amesteca mălaiul în tuci la 1 metru și un șnițel cu 200 de kile există cineva care ar prefera mămăliga? Te înșeli! Du-te acasă, încuie-te în cameră, îndeasă-ți bine cheia cât mai adânc în cur și plângi! Plângi până slăbești vreo 150 de kile de ciudă că azi n-ai avut ocazia să o sugi ăluia care a venit repede la tine și ți-a zis „ce faci, prințes-o?”, dar care a fugit la fel de repede în direcția opusă când te-a văzut la lumina becului de 10W din WC!


Aveți milă de cel ce vă va căra costumul de lemn și de pământul în care vă veți petrece cea mai fericită parte a vieții voastre. Încercați să ocupați cât mai puțin spațiu.


Noi vrem să plantăm flori nu vite!

4 comentarii:

 1. dar știu că nu ai făcut economie de cuvinte...

  RăspundețiȘtergere
 2. [...] Femeia ca vită | BUCIFAL (citește articolul original) [...]

  RăspundețiȘtergere
 3. Exagerare ieftina. Iti recomand un oftalmolog. Or fi ele proaste si penibile, dar nu poti spune ca-s asa multe urate prin cluburi.

  RăspundețiȘtergere
 4. Dragă Sophie,

  Având în vedere sinceritatea cu care ți-ai ales pseudonimul, nu pot spune decât că te admir!

  Pentru ce nu te admir este faptul că nu mergi în cluburi. De început îți recomand câteva locații selecte, pe lângă cele menționate în articol, locații pe care ai putea să le analizezi din spatele obiectivului, neapărat cu blitz. Altfel vei pierde esențialul.

  Recomandările mele: The Vault, Krystal, Van Gogh (cafenea/bodegăreală), The Legacy.

  Revino (neapărat cu poze) după vizitarea acestora!

  RăspundețiȘtergere