10 mai 2011

Cum faci floricele din legume mexicane

Inspirat de rețeta-minune de aici, am încercat să fiu diferit.

Am alăturat într-o farfurie două bucăți piept de pui cu 2-3 linguri mari de legume mexicane.

Am introdus farfuria în cuptorul cu microunde. Am executat apăsarea pe butonul start, timp de 1'30" (adică un minut și jumătate) și când am scos farfuria din cuptor...


Senzațional! Incredibil! Nemaivăzut! Nemaipomenit!

Acum, hai să vă zic și vouă ce trebuie să faceți...

Pasul 1

Cumpărați orice legume mexicane care sunt la pungă. Alea la conservă nu sunt bune pentru că au prea multă apă.

Pasul 2

Dezghețați legumele și scurgeți-le de apă bine, bine!

Pasul 3

Puneți legumele într-o farfurie și introduceți farfuria în cuptorul cu microunde. Nu va funcționa dacă încercați să le încălziți la aragaz! La microunde boabele de porumb sunt coapte începând din interior spre exterior. Ăsta este secretul!

Pasul 4

Reglați cuptorul pe putere maximă timp de 1'30" (un minut jumătate).

Pasul 5

Bucurați-vă de legume cu floricele!

 

Încercați și voi! E testat și chiar funcționează!

Un comentariu:

  1. prefer totusi sa incerc cu o punga de popcorn. e o schimbare prea brusca cu legume mexicane :)

    RăspundețiȘtergere